fredag den 2. april 2010

Har det hele...

 Nørrebro, København. Min lejlighed.Men jeg mangler dig....

I slutningen af sidste sommer var jeg et smut forbi Rune Rks studie. Jeg har kendt Rune i mange år, han har remixet mig flere gange, og ud over at han er en FANTASTISK producer, er han også den vildeste sveske. Jeg er vild med ham!... sådan er det.
Men tilbage til smuttet... Han havde lavet et track, han kunne høre mig på. Vi har længe talt om det, men vi har aldrig rigtigt kastet os for alvor ud i det... så glad blev jeg- for det var det sygeste track jeg længe havde hørt. Så jeg skrev noget til det, og i løbet af 10 min. havde vi indspillet vokalen. Senere kom Jooks på, og nu er det færdigt og kan købes på itunes. Jeg er så stolt over det, og mon ikke vi vil kunne opleves live over sommeren forskellige steder i DK? Nummeret er første single fra Runes kommende album Oprørs Udsalg. Glæd dig! Seriøst- han er den vildeste!I forbindelse med udgivelsen var vi i Go Morgen Dk, og blive interviewet og selvfølgelig optræde med nummeret, som du kan tjekke ud her:

Interview:
http://go.tv2.dk/video.php/id-29439127.html

Live optræden :

Nummeret kan købes her:

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fitunes.apple.com%2Fdk%2Falbum%2Fhar-det-hele-feat-karen-jooks%2Fid361413419&h=218843b2e864c5fef7bb0998b201d0f4


I interviewet fortæller Rune den røver, om at ville befri mig fra RNB-kassen, om det vil lykkedes ham i fremtiden, det vil tiden vise.... ;-) wink, wink .

Cupcake-Kys og god forårsnat

K.


3 kommentarer:

  1. Jeg synes bare at det er synd, at den version I synger i Go' Morgen Danmark er federe end den man køber på I-Tunes... <3

    SvarSlet
  2. Nu har jeg efterhånden hørt nummeret et par gange. Jeg må erkende at jeg bryder mig rigtig meget om det, og jeg håber at du vil bruge din stemme på at lave den slags numre igen fremover - for det her nummer fungerer virkelig!

    SvarSlet
  3. Vil bare sige tak for din koncert i Randers i Weekenden - håber snart du laver noget igen, det må dog gerne være en hel koncert med jer to;)

    SvarSlet