onsdag den 31. marts 2010

Svensker- kærlighed

Jeg er gået i totalt Svensker-mode. Indrømmet!
Jeg lytter til rigtigt meget svensk produceret musik for tiden, og ved nærmere eftertanke - har jeg altid gjort det. Lige fra da jeg var lille og min mor hev hendes Abba plader frem, og gik og sang højt med på dem. Af samme årsag er der et specielt nummer der ligger ekstra tæt på mit hjerte, fordi det var det nummer min mor hørte mest og kunne høre på repeat igen og igen, præcist ligesom jeg selv gør, når jeg får et yndlingsnummer.

Jeg får stadig tårer i øjnene over starten. Koret er så smukt at det næsten ikke er til at holde ud. Teksten er  smuk og akkorderne. Ååååååååh-  i det hele taget et så smukt nummer.Så er der selvfølgelig Robyn, der til sommer kommer ud med nye numre ( YEAH!), Fever Ray, The Knife, Lykke Li, Miike Snow og Kleerup , for bare at nævne nogle få jeg lytter til pt. ( Har fornylig endda hevet Lisa Nelson frem) ...

Jeg ved godt hans plade kom ud sidste år, men i min lille verden har den fået en total revival. Yndlingsnummer for tiden er "Longing for lullabies" Den fineste tekst og stemning og den fineste video (optaget i København Btw) Fin med ekstra fin på!  :Sverige! Jag älsker deg!

ps. Også pga. Astrid Lindgren, Kanelbuller, Skærgården, Stockholm, Selma Lagerlöff & H&M :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar